Kuhanje u kotliću naglašava jednostavnost i autentičnost tradicionalne kuhinje, koristeći osnovne sastojke i prirodne metode kuhanja.
Jela iz kotlića često zahtijevaju dugo kuhanje na laganoj vatri, što omogućuje sastojcima da se dobro prožmu i razviju puni okus.

Kotlić je posuda u obliku lonca koja se koristi za kuhanje na otvorenom plamenu, često na trostranom stalku ili tronošcu. Kotlići su obično izrađeni od čelika, lijevanog željeza ili emajliranog metala, što omogućuje ravnomjernu raspodjelu topline i dugotrajnu upotrebu. Jela iz kotlića tradicionalno se pripremaju na otvorenom plamenu, što im daje specifičan, bogat okus.

Prikazuje se svih 2 rezultata

KOTLIĆ EMAJL. OTVORENI

20,82 40,73 
Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

KOTLIĆ EMAJL. ZATVORENI

26,32 63,08 
Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page