Jela ispod peke posebna su zbog specifične metode pripreme koja uključuje pečenje hrane pod metalnim poklopcem, pokrivenim žarom i pepelom. Kuhanje „u vlastitim sokovima” ispod peke koristi indirektnu toplinu koja dolazi od žara i pepela, što omogućava ravnomjernu prirpemu hrane. Ova metoda zadržava vlagu i arome unutar posude, što rezultira sočnim i ukusnim jelima. Jela ispod peke obično koriste jednostavne, svježe i prirodne sastojke. Način kuhanja naglašava prirodne okuse namirnica bez potrebe za kompliciranim začinima ili tehnikama.

Prikazuje se svih 9 rezultata

PEKA M40 GUS

69,90 
Peka od gusa namijenjena je za pečenje hrane na otvorenom, prekriva se žarom i ravnomjerno raspoređuje temperaturu izvana prema unutrašnjosti

PEKA M40 GUS EMAJLIRANA

79,90 
Peka od gusa namijenjena je za pečenje hrane na otvorenom, prekriva se žarom i ravnomjerno raspoređuje temperaturu izvana prema unutrašnosti

PEKA M40 GUS EMAJLIRANA S POKLOPČIĆEM

82,90 
Peka od gusa namijenjena je za pečenje hrane na otvorenom, prekriva se žarom i ravnomjerno raspoređuje temperaturu izvana prema unutrašnjosti

PEKA M40 GUS S POKLOPČIĆEM

72,90 
Peka od gusa namijenjena je za pečenje hrane na otvorenom, prekriva se žarom i ravnomjerno raspoređuje temperaturu izvana prema unutrašnjosti

PEKA M50 GUS

109,90 
Peka od gusa namijenjena je za pečenje hrane na otvorenom, prekriva se žarom i ravnomjerno raspoređuje temperaturu izvana prema unutrašnjosti

PEKA M50 GUS EMAJLIRANA

149,90 
Peka od gusa namijenjena je za pečenje hrane na otvorenom, prekriva se žarom i ravnomjerno raspoređuje temperaturu izvana prema unutrašnosti

PEKA ø 33 SA PODIZAČEM

59,00 
Peka je izrađena od lijevanog gusa i sastoji se od zvona peke, lopatice.Podizač je izrađen od željeznog lima isto ko